RETREAT

STUDIO

Permanent Ontharen

IPL en SHR techniek

Permanent Ontharen

IPL en SHR

Nooit meer scheren of waxen!

Kom nu langs voor een gratis intake.

Door te kiezen voor definitieve ontharing ben je zeker van een gladde haarvrije huid!

Daarnaast ben je bij Retreat Studio verzekerd van de aandacht en service die je van ons gewend bent! Op deze pagina vind je informatie over onze ontharingsbehandelingen door middel van Professionele IPL en SHR. Hierdoor kunnen wij een breder scala aan haartypes behandelen dan de gemiddelde salon.

In de praktijk zien wij dat de gemiddelde persoon ca. 8 -10 behandelingen nodig heeft om gehele ontharing te verwezenlijken. Dit is echter per persoon verschillend. Omdat er ook enige tijd tussen de behandelingen zit raden wij aan tijdig te starten met de permanente ontharing. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons..

Nu Tijdelijk! voor €700,-

Zomer Klaar Pakket

8x Behandeling van uw Oksels + bikinilijn + ONderbenen!
voor slechts €700,- (Ook in delen te betalen)
Wat je kunt verwachten van IPL & SHR

Permanente Ontharing bij Retreat

Wij geloven in een ontspannen maar professionele behandelsfeer, samen met het team bieden wij verschillende vormen van definitieve / permanente ontharing aan en voorzien wij je van de beste service! Wij combineren een fijne ervaring + het beste resultaat haalbaar.

Professioneel Team

Onze medewerkers zijn ervaren in het toepassen van de modernste permanente onthaarmethodes. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect resultaat! 

Voor (Bijna) Iedereen Geschikt

Door gebruik te maken van IPL en SHR kunnen wij een breed scala aan verschillende typen haarsoorten ontharen. Meer dan een gemiddelde salon!

Weg = Weg

Bij een successvolle permanente/definieve ontharing is zowel het haartje als de daarbij behorende haarzakje verwijderd. Hierdoor komt die haar niet meer terug!

IPL of SHR?

Welke vorm van ontharing is geschikt voor mij?

VOOR HET BESTE ADVIES RADEN WIJ AAN OM EEN GRATIS INTAKE TE PLANNEN! DAN KAN EEN VAN ONZE SPECIALISTEN HET HAAR EN DE HUIDTYPE ONDERZOEKEN. DAN WEET JE ZEKER WAT VOOR JOUW HET BESTE IS! HIERONDER VOLGT WAT MEER INFORMATIE OVER DE METHODES.

Wat is IPL & SHR

SHR (Super Hair Removal) methode:

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%. Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd.

Onderzoek heeft aangetoond dat een langzaam, maar langer opwarm proces even effectief kan zijn als de veel bekendere en gehanteerde IPL-methode. Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes. 

Plan hier uw gratis intake bij Retreat

Ja! Ik wil graag meer info ontvangen.

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op.