RETREAT

STUDIO

Belangrijk

HUISREGELS

Voor een fijne ervaring.

Ethiek en hygiëne staan binnen de studio hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Retreat Studio geeft enkel therapeutische en ontspannende massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat anders getinte verzoeken gevraagd worden. Retreat Studio behoudt zich ten alle tijden het recht om de behandeling te staken.

Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder je schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld die betrekking kunnen hebben tot jouw sportieve en medische verleden.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende masseur de behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw arts hierin toestemt.

Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of andere behandelaar, dan kunnen wij jouw vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of andere behandelaar, dien je voor aanvang van de massage aan de masseur mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

Retreat Studio is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Retreat Studio is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

Retreat Studio behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn in de behandelruimtes.

Roken is niet toegestaan in de ruimtes waarin Retreat Studio werkzaam is.

Betalingen uitsluitend per bankoverschrijving (vooruit), pin of contant.

Gemaakte afspraken dien je minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren.

Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend.

Hygiëne

Het is zowel voor jezelf als voor de massagetherapeut prettig als je vooraf aan de massage een douche hebt genomen of even hebt opgefrist.

Een korte douche zorgt er eveneens voor dat je meer ontspannen bent. Let op: breng na het douchen geen bodylotion aan, want dan zal de massageolie minder goed zijn werk doen!

Laat voor het gemak eventuele sieraden af. Trek comfortabele kleding aan, die niet vervelend aan gaan voelen als er massageolie op de huid zit.

Eventuele (noten)allergieën vragen wij nog even voor de behandeling na i.v.m. de massageoliën die wij gebruiken.

Afspraak

Binnen de studio merken we nog weleens dat er vaak een massage geboekt wordt tussen de drukke dagelijkse bezigheden door.

Het is ons advies om een massage op een rustiger moment proberen in te plannen, zodat je je niet hoeft te haasten. Wanneer je gejaagd binnenkomt, zal het veel langer duren voordat je eindelijk tot rust komt en echt van de massage kunt genieten.

Heb je na afloop meteen weer belangrijke afspraken? Dan zal het effect van de massage vrijwel meteen teniet gedaan worden. Dat is jammer, want als je de tijd hebt kun je langer nagenieten van een ontspanningsmassage.

Eten & Drinken

Zorg dat je vlak voor de massage geen zware maaltijden nuttigt. Het is niet fijn om met een volle buik op de massagetafel te liggen en ook de druk van de massage zal daardoor niet aangenaam aan kunnen voelen.

Aan de andere kant is een lege maag ook geen goed idee. Eet daarom vooraf wat lichts, zodat je in de tussentijd geen honger krijgt.

Het is ook aan te raden om een glas water vooraf aan de massage te drinken.

Water drinken voor de massage is extra belangrijk als je merkt dat je na afloop weleens hoofdpijn krijgt. Zorg ook dat je vlak voor de behandeling even naar het toilet gaat, zodat je tijdens de massage geen volle blaas hebt.