RETREAT

STUDIO

Cryolipolyse

Pijnloze Vetbevriezing

Cryolipolyse

Pijnloze Vetbevriezing

Vetcellen permanent bevriezen met Cyolipolyse!

Kom nu langs voor een gratis intake!

Wil je afslanken in specifieke gebieden? Dan is cryolipolyse iets voor jou! Deze behandeling wordt gedaan door het nieuwste model Body Wizard en heeft 4 koppen! Je kunt hiermee meerdere gebieden tegelijkertijd aanpakken.

Nu Tijdelijk! Van €37,50,- voor €29,95,-

Afslankmassage

Na uw Cryolipolyse behandeling voor optimaal effect.
Wat u kunt verwachten bij retreat

Gratis Intake

Wij begrijpen dat je graag wat meer informatie wil. Daarom bieden wij een gratis intake en consult aan voordat de eerste sessie begint. Vervolgsessies of andere zones kun je makkelijk via de website boeken of direct na de behandeling.

Tijdens een intake bespreken wij wat je wensen zijn en uiteraard het gewenste resultaat en de mogelijkheden. Wij nemen je maten op en wegen je. Ook wordt er een foto gemaakt van de zone voor en na elke behandeling.

Het apparaat verwarmt je huid tot 40 graden en koelt het daarna tot maximaal -11 graden. Hoe groter het temperatuurverschil, hoe groter de schok voor de vetcellen zodat ze afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Het mooie is: ze komen ook niet meer terug!

Wij bieden een kuur van 3 behandelingen aan en daarmee kun je wel tot 10 centimeter aan omvang verliezen. Dat staat gelijk aan 2 kledingmaten! 

Snelle Behandeling

Een gemiddelde Cryolipolyse behandeling bij ons kost 60 minuten. Maar dankzij onze moderne apparatuur kunnen 4 zones tegelijk behandeld worden. Dit is dus 4x zo efficient!

Effectieve vetbestrijding

Vetbevriezing is een wetenschappelijk bewezen methode om permanent hardnekkige vetcellen te bevriezen en doen afsterven. Het is geheel pijnvrij en een niet invasieve behandeling

Meer over Vetbevriezing

Hoe Werkt Cryolipolyse?

Cryolipolyse staat voor het verliezen van vet door het te ‘bevriezen’. Bevriezen klinkt heel spannend maar we maken het wel echt heel koud, want vetcellen kunnen niet tegen temperaturen onder de vijf graden. Je kunt hiermee heel goed gericht de probleemgebieden aanpakken. 

We stellen eerst de gebieden vast die je wilt aanpakken, leggen hier een fleecedoekje met aloë vera op om de huid te beschermen en plaatsen vervolgens de kop. Dat is een soort zuignap die heel koud wordt. Afhankelijk van het gebied plaatsen we 1, 2 of meer koppen. Bij een enkelvoudig gebied zoals onderbuik gebruiken wij 1 kop. Bij gebieden zoals lovehandles die aan beide kanten van het lichaam zitten zijn ten minste 2 koppen nodig.

Na ongeveer 60 minuten halen we de koppen er af en is de behandeling cryolipolyse klaar. Daarna masseren we het Cosbeau serum in. Deze combinatie zorgt ervoor dat je vetcellen sneller worden afgevoerd. Dit serum heb je ook nodig voor de dagelijkse thuisbehandeling. Na 10 tot 12 weken kom je terug voor de volgende duo-behandeling cryolipolyse. 

Plan hier uw gratis intake bij Retreat

Ja! Ik wil graag meer info ontvangen.

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op.